Digital Accounting | Personvern
21891
privacy-policy,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21891,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Personvern (Privacy Policy)

Behandlingsansvarlig

Digital Accounting AS er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på www.digiacc.no. Digital Accounting AS benytter Microsoft som leverandør av IT-tjenester.

Formål
Digital Accounting AS er opptatt av ikke å lagre mer informasjon om brukerne enn det som er nødvendig for å gi deg en god brukeropplevelse. Formålet med innsamling av personopplysninger er å loggføre bruken av nettstedet.

Loggen brukes til å:

Lage statistikk over bruken av nettstedet

Analysere bruksmønsteret for å kunne forbedre nettstedet

Avsløre eventuell bruk i strid med brukervilkårene

Digital Accounting AS skal ikke benytte dine automatiske innsamlede data til annonsering eller andre kommersielle formål.

Grunnlag for behandlingen
Behandlingsgrunnlaget for Digital Accounting AS sitt bruk av informasjonskapsler og analyseverktøy på www.bipro.no er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f (interesseavveining).

Personopplysninger som behandles
Digital Accounting AS lagrer bruksmønster og opplysninger du frivillig oppgir på www.digiacc.no.

Ved bruk av www.digiacc.no logges også nettlesertype, tidspunkt, IP-adresse og eventuell lenke du kom inn til tjenesten fra. Dette logges for å kunne lage statistikk over bruken av nettsidene. Dette logges også av sikkerhetshensyn for å avdekke angrep mot nettsidene og uautorisert bruk i form av massenedlasting ved hjelp av automatiske metoder eller verktøy. Vi forbeholder oss retten til å
stenge ute gitte IP-adresser og geografiske områder fra tjenesten.

Digital Accounting AS bruker informasjonskapsler (”cookies”) på www.birpo.no for å forbedre din brukeropplevelse. Informasjonskapsler er små tekstfiler som et nettsted lagrer på brukerens datamaskin.

Digital Accounting AS bruker analyseverktøy for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Disse aktørene bruker informasjonskapsler og Digital Accounting AS benytter disse med standard oppsett.

Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Ved bruk av «Kontakt oss» eller andre innsendingsfelt lagrer vi informasjonen du frivillig oppgir i tillegg til tidspunkt og IP-adresse.

Dine rettigheter
Personopplysningsloven gir deg som registrert blant annet rett til å få innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger.